emm, InsyaAllah, mudah-mudahan


Saya suka tengok jari awek saya...Cantik betul... Sungguh!

Sampai takut nak pegang...Bukan takut patah...

Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other


Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...


Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh!

Sebab tu saya belikan tudung...


Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak....


Tapi takut nanti terbakar dek api neraka


Di suatu hari yang giler forever


Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh!

Sebab tu saya belikan dia telekong

Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama


Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.

Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...


Saya sedih tengok awek saya

Tak tido, tak makan rindu kat saya...


Saya pun
Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama..

Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...

Semoga lebih cintakan Nya dari saya...


Saya sedih tengok awek saya


Selalu pesan macam-macam kat saya...

"Makan, minum, drive elok-elok tau..

Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya...

Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu

Die tak kata satu aper pun...

Berdosanye saya....

Kesimpulannya saya memang sayang dia...

Nak jumper die giler forever...

Yang forever punye forever...

Di dunia dan akhirat terutamanya,

Janji nak share heaven sama-sama...

Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,

Dosa sendiri pun infiniti...

Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...

Semoga kami menginsafi diri...

ALLAHU AKHBAR!





3 comments:

misz fae said...

akak doakn awk akan jmpa ur future soulmate... hee... =)

MuJahId_DidIeY said...

insya-Allah ki...
moga2 kita semua dipimpin
dan tidak diuji Allah dengan ujian2
yang mampu menjatuhkan kita ke lembah kemaksiatan...

zaKi&aKie said...

thankz kak, i hope so...hehehe
sy pn doakn akak dpat yg trbek..=P

insyaAllah die,harap2nye gitulah...
moge djauhkn sgala yg xbek,
n kite dpat yg trbaek...
=)